Oralni turinabolni prah Turinabol

Šta je Oral Turinabol


Oralni Turinabol(Klorodehidrometiltestosteron, također poznat kao 'Tbol' i Turinabol), pripada testosteronskoj seriji za Bodybuilding(isti poznati poput testosteron enantat ), zapravo je modificirani oblik Dianabol (methandrostenolone), pri čemu je zapravo kombinacija kemijskih struktura Dianabol i Clostebol (4-chlorotestosterone). Stoga je ovo stvarni kemijski naziv 4-klorodehidometilesteston. Modifikacije njegove kemijske strukture dopuštaju da bude aromatizabilan i da posjeduje i vrlo nizak androgeni status, što je vjerojatno zašto je Turinabol nadimak kao 'blago Dianabol'.


Oralni Turinabol (OT) vrlo je sličan strukturi metandrostenolona. Jedina razlika, u stvari, je dodavanje kloridnog atoma na položaju C-4. Oral-turinabol ima ugled da je vrlo dobar steroid. Dodavanje kloridnog atoma uklanja potencijal aromatizacije blokirajući pristup aromatazom i također smanjuje pretvorbu u DHT. Glavne razlike su da OT vjerojatno ima dugi poluživot, što čini njegov niži afinitet vezanja i Oral Turinabol čini se da ima veći afinitet za SHBG od metandrostenolona koji može rezultirati testosteronom i estrogenom koji se bombardiraju u cirkulaciju.


Povijest oralnog praha turinabola


Oralni Turinabol prvi je put objavio Jenapharm iz istočne Njemačke 1962. godine. Steroid bi desetljećima uživao vrlo visoku sigurnosnu ocjenu ne samo među muškarcima, već i među ženama, pa čak i djecom u terapijskom okruženju. Ovaj anabolički steroid (AS) dokazano je vrlo učinkovito u nastojanju da izgradi ili štiti masivu mase i koštane mase bez ozbiljnih komplikacija. Međutim, Oral Turinabol bi privukao pozornost širom svijeta u 1990-u kada je steroidni skandali East German postali javna znanja.


Od 1974-a do 1989-a ono što bi se znalo kao East German doping stroj bilo je uspješno u administraciji anaboličkih steroida svojim olimpijskim sportašima. Ne samo da su oni varali, već su se udaljili s njim dok su steroidi poput Oral Turinabol bili, u to vrijeme, neotkriveni. Državni plan istraživanja 14.25 kao što je bio službeno poznat također će koristiti epitestosteron tijekom ovog perioda kako bi presavijeni testosteron čitanja u droga testiranja.


Kada je Oral Turinabol otkriven kao sastavni dio skandala East German, Jenapharm bi prekinula proizvod u 1994-u. Dvije godine kasnije farmaceutska elektrana iz Njemačke Schering, proizvođači takvih steroida kao Primobolan, Testoviron i Proviron stekli bi Jenapharm, ali nisu odlučili vratiti Oral Turinabol na tržište. Od tog vremena ovaj anabolički steroid nikada nije proizveden od strane pravog farmaceutskog sastava entiteta i postala je strogo crna tržišta underground anabolički steroid.


Što je Oral turinabol prah

Oralni turinabol sirovi, sirovina lijeka Oral turinabol, je vrsta bijele do praha, mnogi ananboloc steriods proizvodi dobavljač obično kupuju visoke čistoće Oralni turinabol sirovi prah, a zatim ga čine Oral turinabol tablete. Na tržištu, čistoća Oral turinabol je obično u rasponu od 60% -99% čistoće, s različitom cijenom.


Detalj Oral turinabol praha kao ispod:


Naziv: Oral turinabol


Izgled: bijeli prah


Cas: 2446-23-3


Test ≥98%


Topivost: Netopivo u vodi ili alkoholu, topiv u octenoj kiselini, etil ester


Gubitak pri sušenju: ≤0.5%


Heavy Metal: ≤10ppm


Doziranje: 5-80mg


Vrijeme početka: 20 minuta


Ocjena: Farmaceutska ocjena



Što je uobičajeno od oralnog praha turinabola?


Na tržištu postoje različite vrste oralnih turinabol, kao što su Oral turinabol pilule, tablete i Oral turinabol kapsula. Sve dolazi iz Oral turinabol praha. Možete lako kupiti neke Oral turinabol tablete u lokalnoj trgovini, možda malo skupe ili kupiti Oral turinabol powder online.To će biti u redu.


Kako radi Oral turinabol?


Oralni Tbolworks kao modificirani oblik Dianabol (Methandrostenolone); kombinacija Dianabol i Clostebol (4-chlorotestosterone). Dok je njegova opća kemijska struktura slična Dianabol, to je mnogo blaži hormon. Dok Tbol je slabiji od Dianabol i dalje nudi različite pogodnosti, bez nuspojave povezane s steroidima koji povećavaju estrogena. To znači da možete očekivati ​​da ćete vidjeti stabilan, ako ne i spektakularan nagib mišića, bez ikakvih nadutosti, zadržavanja vode ili ginekomastije.


Na funkcionalnoj osnovi osobine Oral Turinabol su vrlo jednostavne. Kao većina anabolički steroidi to bi trebalo imati pozitivan utjecaj na sintezu proteina i zadržavanje dušika, kao i na povećanje broja crvenih krvnih stanica. Ove osobine su sve važne jer poboljšavaju anaboličku atmosferu pojedinca. Sinteza proteina u tom proteinu je primarna gradbeni blok mišića i sinteza koja predstavlja brzinu kojom stanice stvaraju proteine ​​i zadržavanje dušika u tome što predstavlja važan dio sastava tankog tkiva.


Nedostatak dušika će dovesti do kataboličkog stanja, gdje će kao zadržana veća količina promicati povoljniju anaboličku atmosferu. Zatim imamo crvene krvne stanice, koje su odgovorni za prijenos kisika u krv i kroz krv. Više crvenih krvnih zrnaca će se izjednačiti s većom količinom oksigena u krvi, što će zauzvrat označiti veću mišićnu izdržljivost. Sve ove osobine također će biti izuzetno korisne u smislu sposobnosti tijela da se oporavi.



Prednosti Oral turinabol za bodybuildingaasraw

 

Što je prednost Oral turinabol za bodybuilding? Let's vidjeti.


Rezultati bez dobitka na težini (to je povoljno u sportu gdje pokušavate napraviti težinu ili se natjecati u određenoj klasi težine)

Stisnuti mišići bez gustog izgleda

Povećanje snage

Povećanje masne naslage mišića

Sposobnost snažnog povezivanja s SHBG

Povećanje slobodnog testosterona

Niska nuspojave


Ovaj steroid bio je koristan za sportaše, jer je dovelo do povećanja mase mišićnih mišića, bez značajnijih zadržavanja vode ili bez povećanja estrogena.


Dok zgrada mišića koristi Oral turinabol su manje od drugih anaboličkih steroida poput Dianabol, često ćete naći ovaj steroid se koristi u "stacks" by bodybuilders.


Razlog za to je da može pomoći povećanju besplatne (aktivne) testosteron razinama zahvaljujući tome djeluje na spolno hormon vezujućeg globulina (SHBG). To pomaže poboljšati prednosti drugih steroida koji se koriste.


Koje su prednosti Oral turinabol?


Zbog različitog razdvajanja androgenih i anaboličkih učinaka oralnog turinabola, slabiji je anabolički steroid od svog matičnog hormona Dianabola. Međutim, Tbol osigurava da će s bilo kojom prividnom sposobnošću za izgradnju mišića predstavljati puno manje androgenih učinaka i apsolutno nikakvih estrogenih učinaka (zbog nemogućnosti aromatiziranja u estrogen). Zbog svoje prilično slabije snage od Dianabola, doze potrebne za izazivanje učinaka Tbol-a smatraju se prilično visokima (to će biti objašnjeno ukratko u odjeljku o dozama Tbol-a ovog profila).


Općenito, sportaši i bodybuilderi mogu očekivati ​​stabilnu i kvalitetnu masnu masu bez rizika od nadutosti, gyno ili bilo kojeg drugog estrogenskog učinka. Masa i snaga dobitke se ne zna da su dramatične zbog nedostatka anaboličke snage, ali stabilan i kvalitetan lean dobitke koji rastu dosljedno tijekom vremena može se očekivati. Također se koristi kao idealno sredstvo za rezanje tijekom razdoblja gubitka masti ili pripreme prije natjecanja zbog svoje nemogućnosti pretvorbe u estrogen. Usmene turinabolove sposobnosti stvarno se sjajju kao dodatak drugim anaboličkim steroidima kada se pokreće s drugim anaboličkim steroidima zbog svoje sposobnosti vezanja za SHBG. Vezivanje na SHBG omogućava da se više od ostalih anaboličkih steroida složi da budu na raspolaganju da rade svoj posao, budući da ga SHBG ne inhibira, što je još jedna prednost koju ona pokazuje.



Oralni turinabol i injekcija za injekcije u bodybuildinguaasraw


Razlika između oralnog i injektabilnog turinabol je slična većini drugih steroida. Oralni je lakše uzeti, ali u teoriji to može biti štetno za jetru, tako da se može održati viša doziranja injekcije. Nadalje, malo je otkrivena injekcija. Ali, općenito, ovo je stvar osobnih sklonosti.


In Bodybuilding turinabol se može nazvati rookie. Nije iznenađujuće - u prošlosti "farmakološki kralj" u istočnoj Europi bio je relativno jeftin metandrostenolon (dianabol). Svi turinabol krijumčari iz Istočne Njemačke zarobili su svjetlosni atletičari. Zapadna Europa i SAD čak nisu znale da takav proizvod postoji, barem nisu članovi bodybuildera rekli da su je ikada koristili. Situacija se nije promijenila davno kada je ovaj vrlo koristan lijek dobio drugu priliku i imao je fantastičan uspjeh na američkom tržištu, a tek nakon toga u svim drugim zemljama.


Koji su razlozi za taj uspjeh? At-first turinabol značajno povećava snagu. Drugo, kao što je rečeno, oralni turinabol brzo napušta tijelo i ne nalazi se u mokraći unutar 6-8 dana nakon kraja korištenja. Nismo čuli za bilo kakve pozitivne doping testove za turinabol. Međutim, to može biti zato što se takvi testovi jednostavno ne čine danas.


Pozitivna značajka lijeka može se smatrati kao daje tvrdoću mišića bez ikakve značajne akumulacije vode. Iskustvo pokazuje da je korištenje turinabol gotovo obvezno u pripremama za natjecanje. Također se bori sa zadatkom zaštite mišićne mase protiv uništenja nakon ciklusa bulkinga.


Postoji još jedna značajka turinabol - to je «seks droga». Ovaj steroid prilično brzo povećava libido za muškarce, ponekad previše, tako da želja za seksom prevladava nad željom za treninzima. Ova svojstva, kao i sposobnost samo malo inhibiraju proizvodnju endogenog testosterona, čini korisnim lijekom uzeti umjerene doze između ciklusima "teških" AAS-a za održavanje seks-pogon.



Doza i administracija oralne turinabola


Oralni turinabol ima nisku androgenu vrijednost 6-a i anaboličku ocjenu snage 53-a, što ga čini savršenom u smislu uspoređivanja nuspojava i dobitaka. Zbog niske androgenske ocjene, akne, agresivnost, bijes i bijesa povećavaju se rijetki, ali ne i nepostojeći. U usporedbi sa svojim roditeljskim hormonom Dianabol, to je slabiji anabolički i bodybuilderi ne vide Oral Tbol kao agensa za dobivanje mase.


Preporučite dozu Oral turinabol


Oralni turinabol posjeduje otprilike polovicu anaboličke ocjene testosterona, pa je zajednička preporučena doza Oral turinabol u rasponu od 20-40mg dnevno. Oralni turinaboldosage može premašiti 40-80mg dnevno, ali bodybuilderi izvještavaju nuspojave početi rasti, dok dobici ostaju konstantni.


Medicinska doza Oral turinabol

 

Medicinske doze Oral turinabol su oko 5-10mg dnevno i dane onima s bolestima koje prolijevaju mišiće. Ženskih medicinskih doza počinju u 1mg dnevno i mogu premašiti 2.5mg dnevno (QC).


Doziranje Oral turinabol za bodybuilding


Početni Oral turinabol doze je predložen kod 20-40mg dnevno.


Intermedijarni korisnici mogu svakodnevno koristiti 40-60mg.


Napredni i profesionalni bodybuilderi mogu koristiti 80mg dnevno, bolje da ne više od 80mg / dan, Međutim, ove veće doze mogu uzrokovati ozbiljne nuspojave i druge androgene mogu se koristiti s boljim dobicima.


Oralni Turinabol Za žensku?

Istočnonjemačke atletičarke uzimale su OT po 5-15 mg dnevno tijekom dva do šest tjedana. Osim očite virilizacije, mnoge od ovih sportašica patile su i od bolesti jetre, bolesti srca, neplodnosti, psihijatrijskih problema, pa čak i smrti. Dokazano je da oralni Turinabol nije siguran anabolički steroid za žene. Ne kažem da su ove posljedice neizbježne, već da je dokazana činjenica da je stopa učestalosti takvih posljedica vrlo velika. Dakle, zapravo ne preporučujemo ženama da uzimaju ovaj lijek.


Turinabol ciklusi i upotrebe (samo za referencu)

 

Oralni ciklus Turinabol

Tbol se često stapaju u kombinaciji s drugim anaboličkim steroidima, zbog toga što je blagi spoj i snižava prirodne razine testosterona u korisnicima. Turinabol nije najviše anabolički ili androgeni od steroida, stoga su masovno dobiveni agensi favorizirani Tbolom. Ova relativno blaga anabolička se upotrebljava tijekom faza rezanja, razdoblja gubitka masti i preoblikovanja bodybuildinga.


Turinabol ciklusi mogu se sastojati od pokretanja oralnog načina između 40-60mg dnevno za 6-8 tjedna. To će dati lijep poticaj u snazi, lean mišića i dopustiti steroidni korisnik za održavanje mišićne mase kada je u kalorijskom deficitu. Sprječavanje sloma proteina je mnogo nužno oružje kada je cilj postizanja sub 10% masnog tkiva.


Turinabol ciklus injekcije

Naprednije hrpe Oral Turinabol mogu značiti druge spojeve kao što su; Testosteron se može koristiti za sinergističke učinke. Može se koristiti kratke i duge esterizirane pripravke testosterona. Testosteron propionat u 100mg ubrizgavan svaki drugi dan s Torinabol 60mg dnevno traje 8 tjedan je izvrstan stack za mršavost mišića i dijeta za ljeto.


Treba napomenuti da je nemoguće odrediti optimalnu dozu bez ikakvih podataka o fiziološkim pokazateljima sportaša, njegovom iskustvu u korištenju anaboličkih i androgenskih steroida, njegovim konačnim ciljevima i drugim čimbenicima.


Slaganje usmene turinabola

To je dobro za sportaše, alate za dizanje snage ili bodybuildere na rezanje stacka. Ali ako je potrebna ozbiljna masnoća, to neće pomoći jer je to steroidni, a ne čisti plamenik.


1) Turanabol 35 mg / ED tijekom tri tjedna na kraju ciklusa deca-dianabol-testosterona kako bi olakšao


(2 mg / w) i / ili Stanozolol (50 mg / w) na kraju ciklusa za 6-200 tjedna (eventualno od početka ciklusa) Turanabol 150 mg / ED za 2 tjedana s Parabolanom (3 mg /


3) Turanabol samostalan ciklus 50 mg / ED za 6 tjedana. Mršavih masa / pred-natjecateljski stog.


4) Tijekom pripreme stabala turinabol se često kombinira s trenbolonom, oksandrolonom ili stanozololom. Vrlo dobri rezultati dobiveni su kombinacijom testosteron propionata.


5) Kombinacija oralnog turinabol + oksandrolona je preslaba, može se preporučiti samo ženama.


6) Možete koristiti oralni i injekcijski turinabol tijekom ciklusa povećanja mase u različitim kombinacijama, na primjer s testosteronom, nandrolonom ili njihovom kombinacijom umjesto metandrostenolona (dianabol). Preporučuje se onim sportašima koji žele dobiti kvalitetne mišiće.


PCT je potreban nakon većine ovih tečajeva.


Oralno poluvrijeme turinabola


Poluživot Oral turinabol u znanstvenoj literaturi nakon IV primjene je 16 sati; međutim, poluživot oralnog turinabola nije nužno isti. Općenito, poluživot za oralnu primjenu je dulji od primjene IV, no u ovom slučaju bi mogao biti kraći zbog prvog metabolizma i smanjene razine vršne plazme u usporedbi s IV dozom. Drugi rad ukazuje na prilično kratak poluživot. Dobra procjena je najmanje osam sati za poluživot ovog steroida s vjerojatno vjernom vrijednošću između 12 i 20 sati. Činjenica da metaboliti ovog steroida mogu dugo vremena biti otkriveni nakon prestanka, dulje vrijeme poluživota.



Nuspojave oralnog turinabola


Turinabol je poznat kao jedan od najblažnijih anabolički steroidi, često se nalazi u istoj kategoriji kao Anavar i primobolan. Koristeći ovaj steroid neće utjecati na razinu estrogena, tako je i jedan od najsigurnijih steroida za žene.


Dok je sigurnije od mnogi steroidi, koristeći Oral turinabol nije bez rizika. Evo nekih potencijalnih nuspojava Oral turinabol koje možete naići:


Suzbijanje prirodne proizvodnje testosterona

Povećani LDL (loš) kolesterol

Smanjen HDL (dobar) kolesterol

Pitanja plodnosti / Niži broj spermija

Povećani stres na jetri

Mogući gubitak kose

Acne

Povećana rast kose tijela

Samo zato što steroid ima potencijal da uzrokuje nuspojave, to ne znači da ćete ih doživjeti. Svi reagiramo na lijekove i lijekove drugačije.


Suzbijanje prirodnog testosterona


Poput mnogih anaboličkih steroida, njihova upotreba može dovesti do toga da vaše tijelo proizvodi manje testosterona. Ponekad se vaše razine vraćaju u normalu nakon završetka steroidnog ciklusa, ali to nije uvijek slučaj.


Nizak testosteron može dovesti do brojnih problema uključujući porast tjelesne masti i manje mišićne mase. Također se možete susresti s seksualnim pitanjima, kao što su niži libido i manja proizvodnja sperme.


Učinci na vaš kolesterol


Korištenje Oral turinabol može uzrokovati povećanje LDL kolesterola i niži HDL kolesterol. To može povećati količinu plaka pohranjenih u arterijama, što može dovesti do komplikacija kao što su srčani udar i moždani udar.


Ako trenutno pate od visokih razina kolesterola tada se ne preporuča anabolički steroid.


Možete smanjiti rizik pomoću sljedećih koraka:


Jesti više masnih riba (omega-3 masne kiseline)

Dodatak s ribljim uljem

Ograničite unos zasićenih masnoća

Smanjite unos šećera

Povećajte kardio

Uzmite kolesterol provjeren

NE dopunite drugim oralnim steroidima

Povećani rizik od oštećenja jetre

 

Mnogi anabolički steroidi su hepatotoksični, a Oral turinabol se ne razlikuje. Koristite ga može povećati količinu stresa na jetri. To ne znači da ćete oštetiti jetru kroz njegovu upotrebu, ali ako nemate zdravu jetru za početak onda je ovaj steroid najbolje izbjegavati. Također se preporučuje da se izbjegne konzumiranje prekomjerne količine alkohola i kako bi se osiguralo da ciklusi ne prelaze preporučeno vrijeme.

Poručite ovde.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Plagijati popularnih brendova SARMS-a

Glutamin - eliksir za oporavak